Personopplysninger

Når du skal fullføre en bestilling i nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du må bekrefte at personopplysningene stemmer og at de er fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger. Nedenfor finner du informasjon om Papaya sin behandling av personopplysninger.

Bruk av personopplysninger

Papaya AS vil alltid beskytte dine personopplysninger. Vi vil alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Papaya AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir tilminpapaya.no. Ved å godkjenne våre salgsbetingelser, godtar du Papaya AS sin behandling av personvern i henhold til dette.

Papaya AS benytter de personopplysningene du oppgir til å behandle og levere din bestilling fra minpapaya.no. Papaya AS kan også bruke dine personopplysninger til identifisering, behandling og statistiske formål.

Vi i Papaya AS selger ikke dine personopplysninger videre til tredjeparts aktører. Det foregår heller ingen bytter eller videreformidling av denne informasjonen med tredjeparts aktører. Dersom vi i Papaya AS må benytte oss av tredjeparts aktører til å gjennomføre bestemte tjenester eller forbedringer påminpapaya.no kan disse aktørene få innsyn i den informasjonen vi innhenter. I slike tilfeller inngås det strenge avtaler mellom Papaya AS og tredjepart for å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder. Papaya AS er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene

Endre eller slette dine persondata

Dersom du ønsker å gjøre endringer på dine data lagret hos oss må du sende oss en e-post hvor du informerer om de endringer du ønsker å gjøre. Lenger ned på denne siden kan du gi samtykke til at du ønsker å motta eller ikke motta markedskommunikasjon fra oss. Dersom du ønsker å slette dine lagrede data, send en e-post til kundeservice@minpapaya.no, så vil vi gjøre dette for deg.