6000+ solgte bokser og 4,6 av 5

Gode bakterier for et mer balansert underliv

Ubalanse i underlivet er vanlig, og kan gi symptomer som kløe, lukt, svie og tørrhet. Papaya Melkesyrebakterier er en probiotika laget for din vaginale helse.

Veldokumenterte bakteriestammer

Tilsatt Sink og D-vitamin

"Delayed release"-kapsel

Kan motvirke vond lukt

Hvordan virker Papaya?

Bidrar i kampen mot skadelige bakterier

Gode og dårlige bakterier kjemper om å ha overtaket i den vaginale bakteriefloraen. Er ikke de beskyttende bakteriene overrepresentert, kan du oppleve symptomer på blant annet soppinfeksjon og bakteriell vaginose.

Kan motvirke vond lukt og utflod

Vond lukt i underlivet kan oppstå når bakteriestammen Gardnerella "utkonkurrerer" de snille Lactobacillus-bakteriene. Påfyll av bakterier kan bidra til å forbedre pH-balansen og kan dermed redusere vond lukt og unormal utflod.

Balanserer pH-verdien

Det er mange grunner til at pH-verdien i underlivet endres: sex med ny partner, mensen, overdreven intimvask, graviditet, stress, overgangsalder og antibiotikakurer. Flere gode bakterier kan bidra til å balansere pH-verdien der den bør være – mellom 3,8 og 4,5.

Hva sier kundene?

 • Fint produkt!

  Jeg har brukt dette produktet i snart 2 måneder og kan allerede merke en forskjell! Enkelt å ta og man får faktisk en endring. Anbefales!

  Henriette

 • Plager i overgangsalder

  Gledelig overrasket over hvor fort produktet virket på mine plager. Tørrhet,kløe og litt ubehagelig lukt forsvant. Fikk friskheten min tilbake. Anbefales 👍

  Elin

 • Utrolig bra!

  Jeg har prøvd alt mot å forebygge urinveisinfeksjon og soppinfeksjon, men det har alltid kommet tilbake. Etter 2 måneder med papaya virker det som om at jeg er bra.

  Marita

 • Det funker!

  Jeg har vært skikkelig plaget med både sopp og urinveisinfeksjoner nesten månedlig frem til jeg begynte på Papaya, og har ikke opplevd noen form for plager etter.

  Erika

 • Livsendring

  Alle plager jeg opplevde, lukt, gjentagende soppinfeksjoner og ubehag, forsvant. Selv med å ha prøvd andre tilnærminger til problemene var det Papaya som endret alt. Fullstendig tiltro til dette produktet!

  Mia

Slik fungerer abonnementet

1 pakke levert hver måned

Som abonnent får du 1 måneds forbruk (30 tabletter) levert med Posten/Bring 1 gang i måneden, og du får fast 20% rabatt på ordinær pris.

Ingen binding

Bindingstid på abonnement hører fortiden til. Ønsker du å kansellere? Da gjør du det enkelt på Min Side.

Hopp over en måned

Skal du på ferie eller trenger en pause? Hopp enkelt over din neste leveranse, helt gratis.

Kjøp Papaya Melkesyrebakterier

Abonnement uten binding

1 pakke – Levert hver måned

399 kr (20% rabatt)

Du sparer 100 kr hver måned

Papaya melkesetablette

30 tabletter (1 måneds forbruk)

Abonnement uten bindingstid

Vi varsler deg 3 dager før hver utsendelse

Gratis levering med PostNord

Legg i handlekurv

Ingen bindingstid

Engangskjøp

2 pakker – Engangskjøp

998 kr (499 kr per pakke)


To pakker med Papa mesetabletter

60 tabletter totalt (2 måneders forbruk)

2 pakker levert én gang

Gratis levering med PostNord

Engangskjøp

Betal med kreditt- eller bankkort

Ingen bindingstid

Gratis frakt med PostNord

 • Papaya har hjulpet meg så mye! Kommer til å fortsette å kjøpe, så lenge lommeboken strekker til det. Anbefaler alle. Slet mye med uvi og sopp. Ikke hatt siden jeg begynte.

  Nora N.

Én pille.
God balanse i underlivet.

1 – Én pille, 16 milliarder snille bakterier


Med daglig inntak av én enkelt pille tilfører du kroppen 16 milliarder av de snille bakteriene, i tillegg til sink og D-vitamin som bidrar til å styrke immunforsvaret.

2 – Bakteriene reiser ned mot underlivet


Vi bruker en spesialdesignet kapsel med såkalt “delayed-release”, som gir de gode bakteriene ekstra beskyttelse på reisen gjennom magen og ned mot underlivet.

3 – De gode bakteriene starter arbeidet

Bakteriene fra to Lactobillus-stammer

tilslutter seg ditt vaginale mikrobiom. Her bidrar de positivt til miljøet ved produsere melkesyre, hydrogenperoksid og bakteriosiner, samt oppta plass på

skjedeveggen.

4 – Skadelige mikroorganismer trives ikke

En pH-verdi på 3,8-4,5 vitner om et surt miljø med høy tilstedeværelse av Lactobacillus-bakterier. Her trives ikke de skadelige mikroorganismene som kan forårsake ubalanse og infeksjoner, og de vil da ikke kunne utvikle og kolonisere seg her.

Produktinformasjon

Anbefalt døgndose

1 kapsel daglig med mat og drikke.

Aktive ingredienser

L. acidophilus LA-14, L. rhamnosus HN001, vitamin-D, sink.

Innhold per anbefalt døgndose

1 kapsel inneholder 16 milliarder* levende og aktive melkesyrebakterier fra 2 bakteriestammer + 5 μg vitamin D + 2 mg sink. (*16 milliarder (16 x 109) CFU. CFU = antall bakterier)

Andre ingredienser

Vegetabilsk, DR-kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi), silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, maisstivelse, modifisert maisstivelse, fruktooligosakkarider (FOS).

Ofte stilte spørsmål

Ikke fått svar på alt du lurer på? Send en e-post til kundeservice@minpapaya.no.

Tilbakemeldinger fra kunder