4000+ solgte bokser og 4,6 av 5 fra kundene

Søk

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Papaya melkesyretabletter

4000+ solgte bokser og 4,6 av 5 ⭐️ fra kundene

Gode bakterier for et mer balansert underliv

Er du ofte plaget med ubalanse i underlivet? Papaya Melkesyrebakterier er en probiotika som bidrar til å opprettholde normale pH-verdier i underlivet gjennom tilførsel av gode bakterier. 

Sett meg på venteliste

✨  Veldokumenterte bakteriestammer

✨ Tilsatt Sink og D-vitamin   

✨  "Delayed release"-kapsel 

✨  Motvirker vond lukt

Hva kan gode bakterier gjøre for underlivet?

Bidra til forebygging av symptomer

Gode og dårlige bakterier kjemper om å ha overtaket i den vaginale bakteriefloraen. Er ikke underlivets pH-verdi syrlig nok kan du oppleve symptomer på blant annet soppinfeksjon og bakteriell vaginose.

Motvirke vond lukt og utflod

Vond lukt i underlivet kan oppstå når bakteriestammen Gardnerella utkonkurrerer de gode Lactobacilli-bakteriene. Påfyll av gode bakterier kan bidra til å forbedre pH-balansen og kan dermed forhindre vond lukt og unormal utflod.

Balansere PH-verdien

Det er mange grunner til at pH-verdien i underlivet endres: sex med ny partner, mensen, overdreven intimvask, graviditet, stress, overgangsalder og antibiotikakurer. Tilførsel av gode bakterier dytter pH-verdien i riktig retning.

Hva sier kundene?

 • Jeg har brukt dette produktet i snart 2 måneder og kan allerede merke en forskjell! Enkelt å ta og man får faktisk en endring. Anbefales!

  Henriette

 • Jeg er en 55 år gammel kvinne som fikk urinveisinfeksjon allerede i barnehagen. Nå har jeg brukt Papaya i tre måneder uten å antydning til knurring fra en hissig urinblære. Faktisk har jeg sluttet å tenke på at det kan bli et potensielt problem dersom jeg ikke får tømt blæra regelmessig. Overgangsalderen er en prøvelse men nå behøver jeg i det minste ikke bekymre meg over «vannverket»-hipp hurra!

  Anonym kunde


 • Brukt i 2 mnd nå, og har ikke hatt noen beskymringer siden. Har faktisk gjort meg mindre stresset og et mindre problem i hverdagen. Kommer aldri til å slutte på disse.

  Melodi

 • Nå har jeg brukt dette produkter et par mnd og det har gjort underverker fra første stund. Vi kvinner kan så enkelt få en forstyrrelse i underlivet, og før så brukte jeg en del penger ved å kjøpe diverse produkter fra apoteket som ikke hadde noe effekt, og hvis, bare kortvarig. Papaya har virkelig gjort underverker for meg.

  Valentina

 • Jeg har prøvd alt, men så langt har papaya vært den beste løsningen for meg. Har ikke hatt noen problemer etter at jeg begynte med papaya og anbefaler det på det sterkeste!

  Sunniva

 • Jeg har vært mye plaget med underlivssopp og opplever at Papaya hjelper (har prøvd det meste annet som finnes ellers, uten resultat). Papaya er relativt dyrt, men for min del gir det økt livskvalitet så jeg kommer absolutt til å fortsette.

  Janicke

 • Jeg har tidligere hatt problemer med mage, IBS, det er blitt bedre etter jeg begynte å bruke Papaya melkesyrebakterier. Jeg har brukt andre type melkesyrebakterier i perioder tidligere, men synes Papaya fungerer bra. Urinveisplager har også bedret seg etter jeg begynte med papaya.

  Trine

 • Jeg har brukt Papaya i et par måneder nå og merker stor forskjell. Det har bedret livskvaliteten min mtp problemene det hjalp med, og det er definitivt verdt pengene. Synes også at det fyller et tomrom i markedet hvor det finnes lite som er spesifikt rettet mot kvinner. Storfornøyd og anbefaler det til alle kvinner jeg kjenner!

  Anonym kunde

Les alle anmeldelsene

Slik fungerer abonnementet

1 pakke levert hver måned

Som abonnent får du 1 måneds forbruk (30 tabletter) levert 1 gang i måneden, og du får fast 20% rabatt på ordinær pris.

Ingen binding

Bindingstid på abonnement hører fortiden til. Ønsker du å kansellere? Da gjør du det enkelt på Min Side.

Varsling før hver utsendelse

Vi sender deg en e-post 3 dager i forkant av hver utsendelse, slik at du slipper å huske på det selv.

Hopp over en måned

Skal du på ferie eller trenger en pause? Hopp enkelt over din neste leveranse, helt uten ekstra kostnad.

Sett deg på venteliste

På grunn av stor pågang kan vi dessverre ikke ta imot flere abonnenter akkurat nå.

Vi åpner for nye kunder igjen i midten av mai.  

Sett meg på venteliste

Vi tar kontakt når vi åpner for nye abonnenter

 • Alle plager jeg opplevde, lukt, gjentagende soppinfeksjoner og ubehag, forsvant. Selv med å ha prøvd andre tilnærminger til problemene var det Papaya som endret alt. Fullstendig tiltro til dette produktet!

  Mia

Én pille. 

God balanse

i underlivet.

Hånd med Papaya melkesyretabletter

1 – Én pille, 16 milliarder snille bakterier

Med daglig inntak av én enkelt pille tilfører du kroppen 16 milliarder av de snille bakteriene, i tillegg til sink og D-vitamin som bidrar til å styrke immunforsvaret. 

2 – Bakteriene reiser ned mot underlivet

Vi bruker en spesialdesignet kapsel med såkalt “delayed-release”, som gir de gode bakteriene ekstra beskyttelse på reisen gjennom magen og ned mot underlivet.

3 – De gode bakteriene starter arbeidet

Bakteriene fra to Lactobillus-stammer bidrar til å senke pH-nivået i underlivet og forebygge kolonisering av skadelige mikroorganismer, som kan forårsake vond lukt, unormal utflod og infeksjoner.

4 – Din vaginale bakterieflora blomstrer

Bakteriene fra Lactobacillus-stammen produserer melkesyre og hydrogenperoksid. Det bidrar til å holde PH-verdien lav over tid, slik at de skadelige mikroorganismene ikke får utviklet seg.

Produktinformasjon

Anbefalt døgndose

1 kapsel daglig med mat og drikke.

Aktive ingredienser

L. acidophilus LA-14, L. rhamnosus HN001, vitamin-D, sink.

Innhold per anbefalt døgndose

1 kapser inneholder 16 milliarder* levende og aktive melkesyrebakterier fra 2 bakteriestammer + 5 μg vitamin D + 2 mg sink. (*16 milliarder (16 x 109) CFU. CFU = antall bakterier)

Andre ingredienser

Vegetabilsk, DR-kapsel (hydroksypropylmetylcellulose, gellangummi), silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, maisstivelse, modifisert maisstivelse, fruktooligosakkarider (FOS).

Ofte stilte spørsmål

Ikke fått svar på alt du lurer på? Send en e-post til kundeservice@minpapaya.no.

Sett deg på venteliste

På grunn av stor pågang kan vi dessverre ikke ta imot flere abonnenter. 

Vi åpner for nye kunder igjen i midten av mai.  

Sett meg på venteliste

Vi tar kontakt når vi åpner for nye abonnenter

Tilbakemeldinger fra kunder

Search