Hvordan kan overgangsalder påvirke underlivet?

I overgangsalderen går underlivet gjennom endringer som påvirker den naturlige bakteriefloraen i underlivet. Floraen består av et mangfold mikroorganismer, inkludert melkesyrebakterier (laktobasiller). Disse bakteriene er ansvarlige for å produsere melkesyre, som senker pH-nivået i skjeden og skaper et surt miljø. Dette sure miljøet bidrar til å beskytte skjeden mot infeksjoner og opprettholde en sunn vaginal helse.

Nedgangen i østrogennivåer, som følger med overgangsalderen, kan blant annet føre til en reduksjon av melkesyrebakterier i skjeden. Dette endrer pH-nivået, og det sure miljøet kan bli mindre surt. I tillegg fører det til atslimhinnene i urinveiene blir tynnere og mindre elastiske. Disse endringene kan føre til at skadelige bakterier, inkludert E. coli (den vanligste årsaken til UVI), trives bedre i urinveiene.

En annen faktor som spiller inn, ersvekkelsen av muskulaturen i blæren. Dette kan føre til at blæren ikke tømmes fullstendig ved urinering, noe som gir gode vekstvilkår for bakterier. Kombinasjonen av disse faktorene reduserer kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og øker derfor sårbarheten for urinveisinfeksjoner i denne livsfasen.

Opplever du symptomer på urinveisinfeksjon?

Papaya Melkesyrebakterier er en probiotika som kan bidra til å opprettholde normale pH-verdier i underlivet gjennom tilførsel av gode bakterier.

 • Veldokumenterte bakteriestammer
 • Tilsatt Sink og D-vitamin 
 • "Delayed release"-kapsel 
 • Kan motvirke vond lukt
Jeg vil prøve Papaya!
 • Bidrar i kampen mot skadelige bakterier

  Gode og dårlige bakterier kjemper om å ha overtaket i den vaginale bakteriefloraen. Er ikke de beskyttende bakteriene overrepresentert, kan du oppleve symptomer på blant annet soppinfeksjon og bakteriell vaginose.

 • Kan motvirke vond lukt og utflod

  Vond lukt i underlivet kan oppstå når bakteriestammen Gardnerella "utkonkurrerer" de snille Lactobacillus-bakteriene. Påfyll av bakterier kan bidra til å forbedre pH-balansen og kan dermed redusere vond lukt og unormal utflod.

 • Balanserer pH-verdien

  Det er mange grunner til at pH-verdien i underlivet endres: sex med ny partner, mensen, overdreven intimvask, graviditet, stress, overgangsalder og antibiotikakurer. Flere gode bakterier kan bidra til å balansere pH-verdien der den bør være - mellom 3,8 og 4,5.

Fornøyde kvinner

Livsendring

Alle plager jeg opplevde, lukt, gjentagende soppinfeksjoner og ubehag, forsvant. Selv med å ha prøvd andre tilnærminger til problemene var det Papaya som endret alt. Fullstendig tiltro til dette produktet!

Mia

Overgangsalderplager

Det har hjulpet mot kløe i underlivet. Jeg kommer til å fortsette.

Liv, 60 år

Plager i overgangsalder

Gledelig overrasket over hvor fort produktet virket på mine plager. Tørrhet, kløe og litt ubehagelig lukt forsvant. Fikk friskheten min tilbake. Anbefales 👍

Elin

Utrolig bra!

Jeg har prøvd alt mot å forebygge urinveisinfeksjon og soppinfeksjon, men det har alltid kommet tilbake. Etter 2 måneder med papaya virker det som om at jeg er bra.

Marita

Det funker!

Jeg har vært skikkelig plaget med både sopp og urinveisinfeksjoner nesten månedlig frem til jeg begynte på Papaya, og har ikke opplevd noen form for plager etter.

Erika