4000+ solgte bokser og 4,6 av 5 fra kundene

Søk

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Vagina Wellness

Superhelter for underlivet - alt du trenger å vite om din vaginale bakterieflora

Det vaginale mikrobiom

Underlivet ditt, akkurat som magen din, er et komplekst økosystem med milliarder av bakterier - noen gode, noen dårlige og noen nøytrale. Denne kolonien av bakterier  er også kjent som det vaginale microbiomet, og samspillet og balansen mellom disse bakteriene er helt utslagsgivende for din intimhelse.

Riktig PH-verdi

De gode og dårlige bakteriene er i en evig kamp om å ha overtaket i den vaginale bakteriefloraen. Resultatet av drakampen gir utslag i underlivets pH-verdi. Er den ikke syrlig nok får de skadelige mikroorganismene fotfeste og kan forårsake symptomer på soppinfeksjon og bakteriell vaginose.

Et daglig tilskudd av melkesyrebakterier kan bidra til å holde verdien der den skal være, som er moderat syrlig, mellom 3.8 og 4.5 for de av dere som liker tall.

Grunner til ubalanse

Det er mange grunner til at pH-verdien i underlivet kan endre seg. Etter sex, spesielt med en ny partner, eller mensen er det vanlig at det er ubalanse i bakteriefloraen. Overdreven intimvask, graviditet, overgangsalder, stress og antibiotikakurer er andre ting vi vet påvirker pH-verdien negativt.

De gode bakteriene

Blant de utallige mikroorganismene finnes det en gruppe superhelter - bakteriene fra lactobacillus-familien. Dette er melkesyrebakteriene som har hovedansvaret for at  vaginale mikrobiom er i balanse. De produserer melkesyre og hydrogenperoksid som holder pH-verdien lav, slik at skadelige mikroorganismer ikke får utviklet seg og opprettholder et sunt vaginalt mikrobiom.

Probiotika som daglig tilskudd

Et sunt vaginalt mikrobiom, der skadelige mikroorganismer ikke får grobunn, trenger en høy forekomst av bakteriefamilien lactobacillus. Et daglig inntak av Papaya Melkesyrebakterier gir deg en høykonsentrert dose med 16 milliarder bakterier fra de veldokumenterte stammene Lactobacillus Acidophilus og Lactobacillus Rhamnosus. 


Da får du en liten armé av de gode bakteriene fra to ulike Lactobillus-stammer, kjent for å kunne senke pH-nivået i underlivet og forebygge kolonisering av skadelige mikroorganismer.

Search